Dragnea, despre audierea lui Corlățean la DNA: ”Sper să nu …”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a comentat luni citarea lui Titus Corlățean la sediul Direcției Naționale Anticorupție, în dosarul ”Diaspora”. Liderul social-democrat a spus că nu crede că fostul ministru de Externe a greșit cu ceva atunci când a ocupat respectiva funcție și că speră să nu fie nicio problemă legată de citarea acestuia la DNA.

"Acum aflu (n.r. - despre faptul că Titus Corlățean a fost chemat la DNA). Sper să nu fie nicio problemă, nu cred că Titus Corlățean a greșit cu ceva atunci când a fost ministru", a declarat Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

Președintele PSD a precizat că nu se așteaptă să fie și el chemat în acest dosar, pentru că nu există motive.

"Nu mă aștept să fiu chemat eu, că nu aș avea de ce. Sunt chemat pentru referendum, asta am înțeles, dar pentru asta nu cred", a menționat Liviu Dragnea.

Senatorul Titus Corlățean s-a prezentat luni la Direcția Națională Anticorupție, fiind citat de procurori în calitate de martor, pentru a fi audiat într-un dosar care ar viza modul în care s-a votat în Diaspora la alegerile prezidențiale din noiembrie 2014.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel