Dragnea: Cu ce rămân românii după înjurăturile lui Iohannis?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea, prezent în platoul România TV, și-a exprimat nemulțumirile din cadrul campaniei electorale desfășurată pentru alegerile europarlamentare de duminică, 26 mai.

Noi am făcut doi ani de zile o greșeală, nu am comunicat tot ce am făcut în acești doi ani de guvernare. O să vedem la alegeri dacă am reușit să comunicăm. De câte ori primeam o înjurătură, mai făceam o școală. Când am primit o înjurătură, noi am făcut spital. Cu ce rămân românii după înjurăturile celor de PNL, USR, Ponta sau Iohannis? Pot rămâne cu acele înjurături pe masă?

Cel mai tare m-a mâhnit, începând cu Iohannis și cu bătăușii lui, că au încercat să timoreze membrii PSD, românii care votează cu PSD. Vor să introducă politica bâtei, a bolovanului. Tot acest zgomot infernal a fost să acopere un sunet care crește bine, sunetul creșterii economice

Iohannis și cei care îl susțin nu au reușit să își găsească o fărâmă de suflet pentru români. Numai cu jigniri, numai cu amenințări. El a inițiat din 2017 această industrie a urii. Instituțiile statului deja sunt instituțiile lui, a spus Liviu Dragnea, prezent, în emisiunea prezentată de Ioan Korpos, la România TV.

Vezi și: Dăncilă, plecare din Guvern? Tăriceanu: Suntem în blocaj

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel