Dragnea, anunț după solicitarea lui Teodorovici. Ce se întâmplă cu rezerva de aur
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că nu ştie dacă mai sunt suficienţi parlamentari pentru a se face atâtea comisii de anchetă cât se solicită, în contextul în care ministrul Finanţelor a propus analizarea situaţiei rezervei de aur a României.

"Nu am auzit ştirea asta, dar nu ştiu dacă mai avem suficienţi parlamentari să facem atâtea comisii de anchetă cât se solicită", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă susţine propunerea ministrului de Finanţe de formare a unei comisii parlamentare care să analizeze rezerva de aur a României.

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a recomandat săptămâna trecută formarea unei comisii parlamentare pentru a analiza rezerva de aur a României şi situaţia acesteia.

PSD a depus la Parlament un proiect de lege în care propune ca Banca Naţională a României să păstreze în ţară 95% din rezervele de aur pe care le deţine. Potrivit proiectului de lege, BNR ar mai putea lăsa în băncile din afara ţării doar 5% din rezerva totală a României. Aceste procent e condiţionat de obţinerea de venituri.

Vezi și: Dragnea: Nu am făcut absolut nimic, nici eu, nici PSD, împotriva lor!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel