România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 21 oct, 21:49
Drăgan, avocatul lui Tudorache, după declarația judecătoarei Creţeanu: Este tragic! 495 de saci erau compromişi
Dan Tudorache FOTO AGERPRES
Mihai Drăgan, avocatul lui Dan Tudorache, a comentat declarația judecătoarei Olimpia Crețeanu referitor la ce s-a întâmplat în sala în care se aflau sacii cu voturi de la Sectorul 1, la alegerile locale.

"Este tragic că ne aflăm într-o astfel de situaţie"

 

"Aş vrea să mă înclin în fața dumneaei şi să îi admir curajul, însă este tragic că ne aflăm într-o astfel de situaţie. Eu cred că, în acest moment, nu prea mai avem despre ce să discutăm. În această declaraţie, doamna judecător spune exact ce s-a petrecut acolo. Şi nu speculează, nu vorbeşte despre ce s-a văzut la televizor, în spaţiul public. Spune doar aspectele constatate de domnia sa. Eu am numărat vreo opt fapte de abuz în serviciu", a declarat Mihai Drăgan, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

"495 de saci erau compromişi"

 

"În declaraţie, doamna judecător a spus că doar 2 sau 3 saci erau sigilaţi. La momentul la care aceşti saci sunt aduşi de la secţia de votare, preşedintele secției de votare este cel care sigilează sacul şi îşi asumă responsabilitatea asupra a ceea ce se află în sac. Şi ceea ce se află în sac este identic cu ceea ce s-a consemnat în procesele verbale. De aceea am cerut noi renumărarea de la început. În momentul în care doamna judecător a spus 2 sau 3  saci sigilaţi, nu s-a dat dimensiunea exactă a dezastrului. Ştiţi câți saci trebuie să fie în acea încăpere? 498. Asta înseamnă că 495 de saci erau compromişi în esenţă, nefiind sigilaţi", a mai spus avocatul.

Vezi și: Judecătoarea Olimpia Creţeanu, declaraţii BOMBĂ despre alegerile de la Sectorul 1. "Dosare dispărute, ştampile în saci. Aş fi cerut renumărarea atunci!"

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro