Dr. Stephanie Seneff de la MIT, despre designul vaccinului anti-Covid, long-Covid și anti-vacciniști
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Urmăriţi luni, 19 decembrie 2022, o nouă ediţie a emisiunii „Outlook”, moderată de Radu Golban la DCNewsTV. Invitatul acestei ediții este Dr. Stephanie Seneff de la MIT.

Dr. Stephanie Seneff a acceptat invitația lui Radu Golban de a participa la emisiunea „Outlook”. Printre subiectele abordate, se numără virusul SARS-CoV-2, vaccinare.

„Doamnelor și domnilor, aş vrea să vă prezint invitata mea, cercetătoarea senior Stephanie Seneff de la MIT. De fapt, de la laboratorul de inteligență artificială, v-aţi luat diploma în biofizică în 1968. Timp de trei decenii, cercetările dumneavoastră au fost întotdeauna la intersecția dintre biologie și computere. De asemenea, dezvoltarea unui model de calcul pentru sistemul auditiv uman, înțelegerea limbajulului uman, şi aşa mai departe. Şi cred că pentru ceva de genul 20 de ani aţi publicat, de asemenea, în cercetarea din domeniile biologiei și medicinei mai multe lucrări în publicații de renume”, a spus Radu Golban despre invitata sa.

Emisiunea „Outlook” va fi transmisă pe DC News și DC News TV, atât pe Facebook, cât și pe YouTube, luni, 19 decembrie, de la ora 10.00. Rămâneți alături de noi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel