Dr. Steluța Boroghină discută despre alimentația copiilor la evenimentul Părinți Prezenți: Au micuții nevoie de „ceva dulce”? Greșelile pe care le fac părinții în alimentația lor / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
În cadrul emisiunii Părinți Prezenți, moderată de redactorul-șef Părinți și Pitici, Loredana Iriciuc, de duminică, 17 martie, începând cu ora 15:00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV, vom discuta despre alimentația copiilor. Alături de dr. Steluța Boroghină, medic primar pediatru, medic nutriționist, specialist în gastroenterologie și nutriție pediatrică, vom vorbi despre cum să învățăm copiii de mici să adopte o alimentație sănătoasă, astfel încât să ajungă adulți sănătoși.

Vom învăța despre obiceiurile alimentare sănătoase, corecte, care se învață încă din primii ani de viață. Iar aceasta sarcină, deloc ușoară, le revine părinților. Părinți pe care îi auzim tot mai des că spun „copilul meu nu mănâncă”, „ce să-i fac ca să mănânce și el ceva?”. Și mai este și cealaltă extremă „copilul meu vrea să mănânce doar dulciuri”, „devine tot mai gras de la atâtea chipsuri” sau „îi plac doar cartofii prăjiți cu șnițel”.

Când un părinte aude de la copil „nu vreau să mănânc” îl apucă spaima și-i dă orice numai ca să „nu moară de foame”.

Prin urmare, duminică, 17 martie, avem un specialist alături de noi care să ne învețe cum să hrănim copiii corect, astfel încât ei să ajungă adulți sănătoși și să aibă o alimentație echilibrată și la vârste mai înaintate: dr. Steluța Boroghină, medic primar pediatru, medic nutriționist, specialist în gastroenterologie și nutriție pediatrică. De asemenea, este și cadru didactic universitar în cadrul UMF „Carol Davila” București.

Vă invităm să nu ratați emisiunea Părinți Prezenți de duminică, 17 martie, începând cu ora 15:00! Emisiunea fi transmisă pe canalele de YouTube și pe paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV!

Ce puteți găsi în emisiunea Părinți Prezenți?

Educația conștientă este cheia pentru a construi viitorul pe care ni-l dorim pentru copiii noștri. Vă așteptăm cu drag să fiți parte din această călătorie cu noi și să o împărtășiți cu toți părinții și prietenii interesați.

Vom aborda subiecte fundamentale din domeniul educației conștiente, inclusiv comunicarea eficientă cu copiii, gestionarea emoțiilor, dezvoltarea abilităților sociale și multe altele. Invitații noștri experți vor oferi sfaturi practice și strategii pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mod conștient.

Vom aduce în fața dumneavoastră povești de succes ale părinților și copiilor care au adoptat abordări de educație conștientă și au obținut rezultate notabile. Aceste relatări vor stârni motivația și inspirația dumneavoastră pentru a vă implica mai profund în viața copiilor voștri.

Emisiunea va furniza sfaturi practice și tehnici utile pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mediu sănătos și să-i înțelegeți mai bine.

Suntem deschiși să primim întrebările și preocupările dumneavoastră legate de educația copiilor. Experții noștri le vor aborda în cadrul emisiunii pentru a vă oferi răspunsuri și clarificări.

Vom avea invitați speciali din domeniul educației, psihologiei și dezvoltării copiilor, care vor aduce perspective variate și informații de încredere.

Vă așteptăm cu entuziasm să faceți parte din această călătorie de învățare și dezvoltare în calitatea dumneavoastră de părinți. Împreună, putem construi un viitor strălucit pentru copiii noștri prin educație conștientă.

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente și relevante informații despre o creștere conștientă a copilului, vă invităm să vă abonați la notificările site-ului nostru, www.parintisipitici.ro, și să ne urmăriți pe canalele noastre de social media. Dacă apreciați emisiunea noastră Părinți Prezenți, vă rugăm să o distribuiți mai departe și să o împărtășiți cu prietenii și familia voastră. Vă mulțumim pentru implicare și pentru că sunteți alături de noi în călătoria spre o creștere conștientă și armonioasă a copiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel