Dr Răzvan Stavri: ce trebuie să știi despre cancerul de colon. Interviurile DC News și DC Medical
Autor: Dana Lascu | Publicat pe: 18 Martie 2020, 11:55
WhatsApp
Jurnalistul Val Vâlcu și dr Răzvan Stavri, discuție despre cancerul de colon. Foto: DC Medical
Jurnalistul Val Vâlcu și dr Răzvan Stavri, discuție despre cancerul de colon. Foto: DC Medical
Dr Răzvan Stavri, medic specialist Chirurgie Generală, Chirurgie Oncologică, de la Spitalul Clinic Sanador, vine astăzi la Interviurile DC News și DC Medical. Subiectul ediției este: cancerul de colon.

Realizatorul emisiunii, Val Vâlcu, și invitatul său, Dr Răzvan Stavri, medic specialist Chirurgie Generală, Chirurgie Oncologică, de la Spitalul Clinic Sanador, vor discuta despre cancerul de colon. De ce apare acesta, la cine apare mai des și care sunt simptomele care trebuie să ne dea de gândit și să mergem la medic? În ce condiții este intervenția chirurgicală o opțiune în cancerul de colon și când nu mai este ea indicată? 

Sanador

Dr. Răzvan Stavri va vorbi și despre modalități chirurgicale de abord al cancerului de colon, dacă este de preferat chirurgia clasică sau cea minim-invazivă. Care sunt avantajele și dezavantajele acestor abordări. Este chirurgia o soluție de sine stătătoare pentru cancerul de colon?

Emisiunea va fi transmisă astăzi, de la ora 14.00, simultan, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, urmând a fi reluată seara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?