Dr Liviu Ojoga: Patologia umărului, la Interviurile DC News și DC Medical
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Lascu
WhatsApp
Dr Liviu Ojoga. Foto: DC NEWS
Dr Liviu Ojoga. Foto: DC NEWS
Dr Liviu Ojoga, medic primar ortopedie și traumatologie, vine astăzi la  Interviurile DC News și DC Medical, de la ora 15.00, pentru a ne explica ce afecțiuni pot să apară la umăr, din ce cauză se distruge articulația acestuia și cum se tratează aceste boli. 

Dr Liviu Ojoga, medic primar ortopedie și traumatologie, șeful Secției Ortopedie -Traumatologie Spitalul Clinic SNADOR va vorbi la Interviurile DC News și DC Medical, despre Patologia umărului. 

Umărul este cea mai mobilă articulație a corpului uman. Reputatul ortoped ne va detalia, printre altele, din ce este compusă această articulație și care sunt primele semne care ar trebui să ne dea de gândit că avem o problemă la umăr?

Sanador

Vom afla și ce tipuri de afecțiuni pot să apară la umăr și din ce cauze, cum „îmbătrânesc” articulațiile sportivilor și la care dintre aceste afecțiuni sunt ei predispuși, care sunt cele mai frecvente afecțiuni la nivelul umărului în rândul lor și cum se tratează aceste afecțiuni în ziua de azi. 

Dacă tot aminteam de îmbătrânire, dr  Liviu  Ojoga va explica și care sunt tipurile de leziuni degenerative, cum exact ne afectează umărul faptul că îmbătrânim, ce alte cauze duc la apariția leziunilor degenerative la nivelul umărului și cum se tratează aceste afecțiuni? 

Emisiunea va fi transmisă simultan, de la ora 15.00, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News, DC Medical și DC News TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel