Data actualizării:
Data publicării:

Dr. Herman Berkovits, medicul lui Benjamin Netanyahu, dezvăluire despre Ciolacu: Voiam să țin secret

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Herman Berkovits
Herman Berkovits
Dr. Herman Berkovits, medicul lui Benjamin Netanyahu, a venit cu o informație despre Marcel Ciolacu.

Dr. Herman Berkovits a spus că s-a ocupat de intermedierea unei întrevederi între Benjamin Netanyahu și Marcel Ciolacu.

„România s-a comportat colosal cu Israel. Mă refer la Parlamentul, Guvernul și președintele României. Am avut convorbiri cu premierul Marcel Ciolacu. Prin intermediul meu, va avea loc o întrevedere cu premierul Benjamin Netanyahu. S-a aflat în presă, eu ținusem secret. Și eu știu să țin secrete. N-am vrut să fiu eu primul care anunță această întrevedere. Dar acum că s-a aflat în presa din România, vreau să spun că eu am coordonat această întâlnire între Benjamin Netanyahu și Marcel Ciolacu. Le știu programul, știu și unde va fi întâlnirea, dar nu vreau să spun unde. Cred că Marcel Ciolacu va veni și cu alți politicieni”, a zis dr. Herman Berkovits, medicul lui Benjamin Netanyahu, la DC News și DC News TV.

„Vizita lui Marcel Ciolacu este importantă. Este bine că vine, alături de alți miniștri, să vadă ce se întâmplă la fața locului”, a mai zis dr. Herman Berkovits.

Dr. Herman Berkovits a zis că este uimit de sprijinul pe care România l-a oferit Israelului.

Vedeți mai multe aici:

Youtube video image

 

VEZI ȘI: Ororile Hamas. Dr. Herman Berkovits: Vă dați seama ce teamă am. Mor de frică și nu știu cum să trăiesc / video - https://www.dcnews.ro/ororile-hamas-dr-herman-berkovits-va-dati-seama-ce-teama-am-mor-de-frica-si-nu-stiu-cum-sa-traiesc-video_934307.html

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel