Dr George Mincu: Rinoplastia pe înțelesul tuturor, la Interviurile DC News și DC Medical
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Lascu
WhatsApp
Dr George Mincu. Foto: DC News
Dr George Mincu. Foto: DC News
Dr George Mincu, medic primar ORL, Șeful Departamentului ORL și Chirurgie Cervico-Facială de la Spitalul Clinic Sanador, vine astăzi la Interviurile Dc News și DC Medical, pentru a explica, EXCLUSIV, ce este rinoplastia, cum se face remodelarea nasului și care sunt riscurile intervenției. Emisiunea va fi transmisă de la ora 13.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical.

Dr George Mincu este medic primar ORL, doctor în științe medicale și conduce Departamentul de ORL și Chirurgie Cervico-Facială de la Spitalul Clinic Sanador.

Specialistul va explica, EXCLUSIV pentru DC News și DC Medical, ce este rinoplastica și în ce patologii (afecțiuni) este ea indicată medical, întrucât că procedura este curativă pentru anumite boli. Vom vorbi despre importanța pe care o are nasul în organism și despre bolile de care poate el suferi.

Evident, vom afla exact cum decurge o intervenție de remodelare a nasului, cât durează ea, care sunt riscurile asociate și cât de repede ne recuperăm după intervenție.

Ce nas își doresc femeile și bărbații

Așa cum știm, rinoplastia se poate face și la cerere, din motive estetice, și este una dintre cele mai solicitate intervenții, atât la femei cât și la bărbați, iar dr George Mincu ne va explica ce implică operația în astfel de cazuri.

De asemenea, specialistul va vorbi și despre riscurile intervenției chirurgicale, dar și despre cât de departe se poate merge în remodelarea nasului, plecând de la cazul celebru al regretatului cântăreț Michael Jackson, care s-a tot operat, până când nasul i-a căzut efectiv în timpul unui concert.

Dacă tot vorbim de cazurile estetice, vom vedea și ce-și doresc cei care apelează de bisturiu – cu ce vedete vor să semene, dar și cât mult poate fi realizat din ceea ce își doresc pacienții.

Emisiunea va fi transmisă, simultan, astăzi, joi 22 august, de la ora 13.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel