Dr. Amin Zahra, mesaj emoționant: Ar fi păcat ca la anul, la masa de Crăciun, să fie cu o farfurie mai puțin
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Dr. Amin Zahra, mesaj emoționant: Ar fi păcat ca la anul, la masa de Crăciun, să fie cu o farfurie mai puțin / Foto: Facebook Amin Zahra
Dr. Amin Zahra, mesaj emoționant: Ar fi păcat ca la anul, la masa de Crăciun, să fie cu o farfurie mai puțin / Foto: Facebook Amin Zahra
Medicul Amin Zahra a transmis un mesaj emoționant înainte de sărbători.

Medicul Amin Zahra de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara a transmis un mesaj emoționant înainte de Crăciun. El îi îndeamnă pe români să se protejeze pentru a evita infectarea cu coronavirus.

"Doar câteva zile, ne mai despart de sărbătorile de iarnă, care vin la pachet cu: agitația, aglomerația, “nebunia aia” ce ne cuprinde, pentru a ne umple coșul, cu cumpărături și cadouri. Doar că bonus, avem și o pandemie. Și pentru că pe canalele TV, ni se spune non-stop, cât de scumpă va fi masa de Crăciun, cât de scumpe sunt cadourile, brazii... Poate că a venit momentul să înțelegem că este o sărbătoare spirituală și nu o nebunie generalizată, o cheltuială inutilă cu o cină demnă de Spitalul de Urgență.

Este o perioadă grea, și e greu să ne abținem de la niște obiceiuri, vizite, tradiții...Doar că, gândiți-vă, mai important este să rămânem sănătoși, să trecem peste pandemia asta. Sărbători vor mai fi, și ar fi păcat, ca la anul, la masa de Crăciun să fie cu o farfurie mai puțin, doar pentru că “ne-am săturat” de restricții. Dacă acum un an părea că mor doar cei în vârstă, cu alte boli, acum e un fel de ruletă rusească, unde oricine este expus la acest risc.Vom trece peste pandemia asta, dar până atunci nu merită să-ți riști viața pentru nimic în lumea asta, mai bine respectăm niște reguli simple, decât să ajungem cu o sondă în gât sau și mai tragic “ambalați” într-un sac negru. Eu vă doresc și îmi doresc sărbători liniștite, cu multă sănătate!", a scris Amin Zahra pe pagina sa de Facebook.

Amin Zahra, despre ATI: Aș numi-o secția de regrete. Vezi bărbați în toată firea care plâng la propriu

În urmă cu câteva săptămâni, Amin Zahra vorbea despre provocările cu care se luptă doctorii în această perioadă, dar și despre pacienții care odată ajunși la ATI regerată cu nu s-au vaccinat împotriva COVID-19.

„Pandemia asta sau secția de terapie intensivă, dacă ar fi să îi dau un nume, aș numi-o secția de regrete, unde oamenii vin și regretă că n-au crezut, că n-au iubit mai mult. O să vezi bărbați în toată firea care plâng la propriu. (...) Este o pandemie de regrete în care vezi că pierzi în câteva zile și îți dai seama că nu ai trăit viața la timp și de ce nu te-ai bucurat de ea.”, a declarat Amin Zahra, medic ATI la Spitalul Județean Ploiești, la Pro Tv. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel