Două turiste din Spania, terifiate de ce au descoperit într-un apartament din București. "Mă îngrozește" - Video viral
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Două turiste din Spania, terifiate de ce au descoperit într-un apartament din București. "Mă îngrozește" - Video viral / Foto: Captură video TikTok
Două turiste din Spania, terifiate de ce au descoperit într-un apartament din București. "Mă îngrozește" - Video viral / Foto: Captură video TikTok
Două turiste din Spania au rămas surprinse după ce au închiriat un apartament în București

Închirierea unui apartament în vacanță îți poate aduce experiențe surprinzătoare sau neplăcute, scrie La Nacion. Așa s-a întâmplat cu un grup de prieteni spanioli care au decis să petreacă sfârșitul de an în București, iar când au ajuns la casa în care urmau să stea, au descoperit ceva la care nu se așteptau.

Una dintre tinerele care a trăit această experiență înfiorătoare a decis să-și înregistreze descoperirea din apartament, iar videoclipul, de doar aproximativ 32 de secunde, a devenit viral pe TikTok și a primit sute de comentarii de la utilizatori care au rămas la fel de uluiți de descoperirea fetei. 

Nuria Corral este cea care a încărcat videoclipul pe platforma respectivă. În material, ea și o prietenă fac un tur al casei pe care au închiriat-o în capitala României. Înregistrarea, care are doar ca titlu introductiv un "Ce naiba?" începe cu fraza: "Te duci în vacanță la București și asta se întâmplă".

@airunlarroc que cojones? #fyp #foryou #terror #bucarest #comedy #findeaño2022 #findeaño #rumania ♬ sonido original - Nuria Corral

Pe tot parcursul videoclipului, fetele filmează camerele unui apartament care nu pare să aibă nimic special. Astfel, imaginea se plimbă printr-un coridor, o cameră cu multe haine pe pat, un alt coridor. Vocea fetei care filmează descrie restul casei: "Aceasta se deschide spre o mică terasă, bucătărie, toaletă, duș".

Puțin mai târziu, aceeași tânără anticipează ceea ce nu se vede încă pe filmare. Își îndreaptă camera către o ușă mică albă și îi spune prietenei ei: "Ei bine, Anabel, continuă".  Apoi, se aude vocea acestei tinere, Anabel, care spune: "Da, ce înfricoșător" și apare ea însăși pe ecran gata să deschidă acea ușă.

Apoi, tânăra trage de mânerul ușii pentru a descoperi ce se află în partea cealaltă. "Și asta, omule?", spune fata care filmează, pe jumătate amuzată și speriată, în timp ce ce se vede că după ușă  se află o scară foarte veche care, aparent, face legătura cu alte apartamente dezafectate din aceeași clădire.

De ce s-au speriat turistele

Starea de deteriorare și abandonare a scării, plus petele de umezeală de pe pereți și prezența unei uși ciudate care pare a fi accesul într-un alt apartament dau acestui mediu un aspect foarte asemănător cu cel al unui film de groază, scrie sursa citată. Probabil că fata din videoclip s-a gândit la același lucru pentru că imediat o închide cu forță și spune: "Mă îngrozește. O să pun dulapul aici", în timp ce cel care înregistrează râde în hohote.

Videoclipul tinerei care descoperă scara secretă din spatele ușii din București a devenit viral în scurt timp, ajungând la nu mai puțin de 6.400.000 de vizualizări. În plus, sute de utilizatori au fost uimiți de imagini. Mulți utilizatori și-au amintit de filme de groază care prezintă peisaje similare, cum ar fi Hostel, sau Barbarian, sau le-au sfătuit pe fete să iasă de acolo sau să pună lacăt pe ușa respectivă.

"Concluzie, suntem în viață, totul este grozav"



Dar pentru liniștea tuturor urmăritorilor ei și internauților în general, Nuria Corral a înregistrat alte două videoclipuri despre casa din București. Într-unul dintre ele, a arătat că a pus un dulap în fața ușii misterioase, pentru a o bloca.

Într-un alt videoclip, cele două fete fac un tur complet al apartamentului, apoi trec pe lângă scara misterioasă pe care o descoperiseră, unde se vede că nu este nimic înfricoșător.

"Concluzie, suntem în viață, totul este grozav. Am vorbit cu proprietarii și ne-au spus că nu sunt probleme, că totul este sigur, că nu este nimic în neregulă, că sunt doar câteva gazometre, că nu trebuie să ne fie frică", spune tânăra la finalul videoclipului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel