Două produse din bucătărie pe care nu trebuie să le mai aplici pe față. Este interzis / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Fotografie de la Andrea Piacquadio: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/tratament-facial-reflexie-igiena-cura-enie-3771830/
Fotografie de la Andrea Piacquadio: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/tratament-facial-reflexie-igiena-cura-enie-3771830/
Există două produse din bucătărie pe care nu trebuie să le mai aplici pe față.

Ar trebui să renunți la acest obicei. Ne-a spus mai multe Ioana Marinescu, fondator PLUSH BIO, specialist în formularea și evaluarea produsului dermatocosmetic, membru al Societății Române de Dermatologie.

„Sunt foarte multe persoane care pun uleiuri esențiale pure sau oțet pe coșuri. Tehnic, oțetul este un acid acetic. Acizii vor inhiba inflamațiile, dar niciodată nu folosim produsul pur. De asemenea, este interzis să folosim ulei esențial pur pentru că este posibil să facem o mică arsură care să lase o urmă foarte urâtă și pe care să nu o putem scoate cu nimic. Aplicarea oțetului sau a uleiulurilor esențiale trebuie făcută cu niște formule foarte calculate pentru a nu ne face mai mult rău decât bine”, a zis Ioana Marinescu.

VEZI ȘI: Vrei să ai părul fabulos? Ai nevoie de... bere. Dar atenție: Cum trebuie să o folosești / video

Vrei să ai părul fabulos? Ai nevoie de... bere.

Clătirea părului cu bere contribuie la îngroșarea firului de păr.

Acest pont ni l-a vândut Ioana Marinescu, fondator PLUSH BIO, specialist în formularea și evaluarea produsului dermatocosmetic, membru al Societății Române de Dermatologie, într-o emisiune pentru DCNews și Spectacola.

„Berea este un remediu foarte cunoscut și pe care îl recomand. Complexul de B-uri pe care îl conține va da luciu și va reface firul de păr foarte bine. Dacă puteți trăi cu mirosul de după este minunat să folosim o sticlă de bere în momentul în care ne clătim părul”, a zis Ioana Marinescu.

VEZI ȘI: De astăzi, căderea părului va fi istorie pentru tine. Pont pentru a-l proteja cât mai mult

Multe femei se confruntă cu problema căderii părului.

Dar nu este motiv de panică. Există soluții. 

„Probabil una dintre cele mai mari probleme ale scalpului este căderea părului. Acest lucru se întâmplă din foarte multe cauze: motive hormonale, motive mecanice, motive de mediu, de stres și motive genetice. Este foarte important, în rezolvarea problemei, să avem un produs cu care să ne simțim confortabil și unul care chiar să funcționeze. Grow Your Hair este un produs dedicat creșterii părului și care ajută la limitarea căderii acestuia. 

Dar să nu uităm ceva important: trebuie să fim înțelepte cu părul nostru. În general, în tinerețe facem tot felul de lucruri cum ar fi: ne punem extensii, vopsim părul foarte des, îl deteriorăm foarte tare. De fapt, nu doar în tinerețe chinuim părul. (...) Este foarte important să nu încărcăm foarte mult părul, adică să nu punem produse foarte multe pentru că nu o să știe la ce să reacționeze. Să-i dăm părului fix produsul care trebuie pentru problema pe care o avem. Dar dacă vrem pur și simplu un produs care să-l facă să arate wow, eu recomand Reparatrice Hair numărul 4. Este un boost fabulos pentru orice tip de păr”, a spus Ioana Marinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel