Două persoane din Timișoara, lovite de o mașină, pe trotuar. Alte trei din Galați, spulberate de un autobuz, pe trecerea de pietoni
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO cu rol ilustrativ: Pixabay
FOTO cu rol ilustrativ: Pixabay
Cinci persoane au fost rănite în două accidente rutiere, unul pe trotuar, în Timișoara, altul în Galați, pe trecerea de pietoni. Au fost întocmite dosare penale pentru vătămare corporală.

Doi pietoni care circulau pe trotuar au fost răniți și au avut nevoie de spitalizare după ce au fost loviți de un autoturism implicat într-un accident rutier, informează IPJ Timiș, scrie Agerpres.

Potrivit sursei menționate, șoferul în vârstă de 40 de ani, care circula pe strada Liniștei din Timișoara, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie în vârstă de 60 de ani, într-o intersecție. În urma impactului, mașina condusă de femeie a fost proiectat pe trotuar, unde a acroșat doi pietoni, un bărbat de 28 de ani o femeie de 27 de ani.

Cei doi pietoni au fost răniți în urma impactului și au avut nevoie de spitalizare. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală.

Trei femei, spulberate de un autobuz, pe trecerea de pietoni

Trei femei care traversau o stradă intens circulată din Galați au fost lovite de autobuz pe când se aflau pe trecerea de pietoni semaforizată. Una dintre femei a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la spital.

”Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 48 de ani, în timp ce conducea un autobuz ce aparține societății locale de transport public când a ajuns la intersecția cu strada Tecuci, ar fi surprins și accidentat trei femei, cu vârstele de 54, 55 și 67 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea arterei rutiere pe marcajul pietonal semaforizat”, a declarat Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Potrivit presei locale, polițiștii au stabilit că șoferul autobuzului nu consumase alcool, dar au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

De asemenea, polițiștii nu au putut stabili pe loc dacă șoferul companiei de transport în comun a fost vinovat de neacordare de prioritate, aceștia urmând să afle dacă semaforul era ”verde” penru șoferi, iar acest lucru se va putea realiza după verificarea camerelor video din zonă.

Citește și: Marinar român, găsit mort pe o navă din Sulina 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel