Două întrebări rămase după tentativa de asasinat a lui Donald Trump. Pîrvulescu: Au fost niște momente foarte penibile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgi Ichim
WhatsApp
Donald Trump - Foto: Agerpes
Donald Trump - Foto: Agerpes
"Va fi un erou pentru foarte mulți dintre susținătorii săi", susține politologul Cristian Pîrvulescu, în urma tentativei de asasinat asupra lui Donald Trump.

În timpul mandatului de președinte, Donald Trump a formulat ideea de Deep State, din care FBI era considerată o parte importantă.

Până acum, în urma tentativei de asasinat la care a fost supus, Donald Trump a avut declarații reținute despre serviciile secrete, ba chiar le-a și mulțumit agenților de securitate pentru dedicare, pentru cum au executat această misiune de apărare.

Cu toate acestea, în urma evenimentului, rămân mai multe întrebări: cum a ajuns atât de aproape atacatorul? și de ce 6 agenți l-au ținut pe Donald Trump pe scenă, cât să-și caute pantofii și să facă semne mulțimii și abia apoi l-au dus spre zona de siguranță?

Despre toate cele întâmplate a vorbit politologul Cristian Pîrvulescu, care a declarat că au fost niște "momente foarte penibile". În plus, a amintit de asasinarea lui John F. Kennedy, eveniment care a generat o mulțime de întrebări și de teorii ale conspirației.

"Vă dați seama că dacă atacatorul nu ar fi fost neutralizat, ar fi putut folosi acele momente pentru a-l asasina, pentru a-și duce misiunea până la capăt. Dar între timp fusese eliminat.

Au fost niște momente foarte penibile, acelea în care capul lui Donald Trump se vede dintre ofițerii serviciilor secrete, pentru că vrea să aibă contacul vizual cu mulțimea. 

Dar era instinctul său de politician și improvizația pe care a avut-o, că a ieșit foarte bine. Va fi un erou pentru foarte mulți dintre susținătorii săi, chiar dacă, din punct de vedere al securității au fost momente foarte dificile.

Nu prea înțeleg cum și-a pierdut pantoful, dar apreciez foarte mult că a vrut să-l recupereze. Are un sentiment foarte clar al proprietății. Cum putea să plece fără pantof? Probabil să în momentul în care s-a aplecat, a alunecat și i-a ieșit pantoful.

În 1963, John F. Kennedy a fost asasinat la Dallas și nici până azi nu știm cine. Avem o variantă oficială și eu cred, dar majoritatea oamenilor cred în teoria conspirației, două gloanțe, doi - trei trăgători etc. Și acum e la fel", a declarat politologul Cristian Pîrvulescu, în direct la Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel