Două ingrediente care curăţă toxinele din corp ca un burete. Trebuie să mai adaugi doar lămâie și bicarbonat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Două ingrediente care curăţă toxinele din corp ca un burete. Trebuie să mai adaugi doar lămâie și bicarbonat / Foto: Pixabay
Două ingrediente care curăţă toxinele din corp ca un burete. Trebuie să mai adaugi doar lămâie și bicarbonat / Foto: Pixabay
Află în articol care este amestecul ce curăţă toxinele din corp ca un burete.

Este vorba despre ghimbir şi hrean. Aceste două ingrediente amestecate pot face minuni pentru organismul tău, contribuind la accelerarea metabolismului şi la eliminarea bacteriilor. Dacă la acestea două vom adăuga beneficiile consacrate ale lămâilor şi puţin bicarbonat, praful cu atribute de medicament, reţeta nu poate fi decât una de succes.

Amestecul este un cumul de proprietăţi cu efecte benefice atât asupra sănătăţii, cât şi a siluetei. Acţionează în principal asupra ficatului, curăţându-l şi făcându-l să funcţioneze în parametri optimi. În acest fel, digestia şi tot procesul metabolic sunt îmbunătăţite, organismul reuşind să elimine grăsimile în timp record. În plus, elixirul are o gamă largă de beneficii pentru creier, memorie, auz şi vedere. Timp de câteva săptămâni el funcționează în corpul tău ca un burete ce curăţă toate toxinele, scrie Realitatea.net.

Cum prepari acest elixir

În cazul în care alegi rețeta simplă, cu ghimbir, hrean, lămâie și bicarbonat, tot ce trebuie să faci este să amesteci aceste 2 ingrediente minune și să adaugi sucul de lămâie și puțin bicarbonat. Există și o altă rețetă, un pic mai complexă. Pe lângă toate aceste ingrediente poți adăuga și miere, scorțișoară și ardei iute.

Ingrediente: o bucată de rădăcina de ghimbir proaspăt, 150 de grame de hrean proaspăt, un ardei iute mic, 2 lingurițe de scorțișoară, 3 lingurițe de miere, sucul de la 4 lămâi, ½ linguriță de bicarbonat de sodiu.

Mai întâi trebuie să speli și să cureți bine coajă de ghimbir și hrean. Apoi, curăță semințele de la ardeiul iute și adaugă-l peste hrean și ghimbir în blender. Amestecă-le puternic până vor formă o pastă. Adaugă apoi scorțișoară și mierea. După ce devine totul o pastă omogenă, adaugă zeamă de la cele 4 lămâi și bicarbonatul. Produsul se poate păstra la frigider mai multe zile. Se va consuma o singură linguriță de 3-4 ori pe zi , timp de 14 zile, cu pauză apoi de 7 zile, urmată de încă o perioada de 14 zile de consum, scrie Libertatea.ro.

VEZI ȘI: Alimentul toxic din cauza căruia poți face CANCER. Rezultatele unui studiu care a durat 9 ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel