Două fete au fost lovite de o mașină de poliție, în Capitală. Una dintre ele a murit / UPDATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Captură Digi24
Foto: Captură Digi24
Două fete au fost lovite de o mașină de poliție, în Sectorul 1 al Capitalei. Una dintre victime, ce ar fi avut vârsta de 13 ani, a decedat. Cealaltă a ajuns la spital în stare gravă, dar stabilă. 

UPDATE 3, 15:00. Fetele s-ar fi aflat pe trecerea de pietoni, potrivit martorilor. Polițiștii mergeau la un caz, cu semnalele luminoase pornite, însă nu este clar dacă erau în funcțiune și semnalele acustice. 

UPDATE 2, 14:54. În zonă au ajuns și lucrătorii SIAS, pentru a ține situația sub control. La fața locului s-au adunat mai multe persoane. 

UPDATE. Fata care a murit, de circa 13 ani, era alături de prietena ei. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, a precizat corespondentul Digi24, Vali Stan.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată joi, 13 ianuarie, în jurul orei 13.00, cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza Sectorului 1. 

La volanul autospecialei care rula cu semnalele luminoase în funcțiune se afla un agent de poliție încadrat în anul 2017. Acesta a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii. 

Una dintre victime a decedat, iar cealaltă va fi transportată la spital, potrivit Digi24. În momentul accidentului, în zonă erau foarte multe persoane, a precizat sursa citată.

"Una dintre cele două fete, din păcate, a murit. Au anunțat decesul, în urmă cu doar câteva minute, medicii veniți la fața locului. Au încercat să o resusciteze timp de 30 de minute însă fără succes. Impactul a fost foarte puternic. Autospeciala mergea la o intervenție, la o misiune.", a transmis corespondentul Digi24, în jurul orei 14:30.  

Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră, urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs accidentul.

--- Revenim cu detalii. --- 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel