Data publicării:

Două camioane răsturnate pe A1 și o tamponare, la câteva ore distanță, toate în zona Sebeș. Șoferii au fost răniți

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Facebook @DRDP Timișoara
FOTO: Facebook @DRDP Timișoara

Zona Sebeș a Autostrăzii A1 a fost blocată de mai multe ori la distanță de câteva ore, după ce două camioane s-au răsturnat, iar două autovehicule s-au ciocnit cu o autoutilitară.

Citește și: Titi Aur își pune șoferii profesioniști în cap: Această atitudine în trafic e criminală, asumată / video

Trei accidente rutiere au avut loc pe Autostrada A1, în zona Sebeș, cel mai recent, o tamponare între două autoturisme și o autoutilitară, la kilometrul 314, potrivit DRDP Timișoara.

Conform sursei menționate ”se circulă îngreunat pe sensul Orăștie - Sebeș”.

Tot pe sensul Orăștie  - Sebeș, un autovehicul s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar șoferul a fost rănit. Accidentul a avut loc la numai câteva ore după un altul petrecut tot pe A1, în sensul de mers Sebeș - Sibiu (km 304), unde un alt șofer a necesitat îngrijiri medicale după ce camionul pe care îl conducea s-a răsturnat.


FOTO: Facebook @DRDP Timișoara

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, pompieri militari de la Secția Sebeș au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice și prim ajutor medical la un accident rutier pe A1, sens de mers Orăștie - Sebeș.

”Este vorba despre un autocamion care s-ar fi răsturnat. Din accident a rezultat o persoană (șoferul) care necesită îngrijiri medicale”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Alex Crișan.

Tot miercuri, Secția de pompieri Sebeș a intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice și prim ajutor medical la un accident rutier produs tot pe A1, dar pe sensul de mers Sebeș - Sibiu, în care a fost implicat un camion care transporta mărfuri generale. Camionul s-a răsturnat, iar șoferul a necesitat îngrijiri medicale. 

Citește și: Două tinere din Constanța au murit, spulberate de un șofer beat

Cinci răniți într-un accident cu mai multe autoturisme

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc, miercuri, în Dej, și în care au fost implicate trei autoturisme.

”Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin la un accident rutier petrecut pe strada Vâlcele din Municipiul Dej. În interiorul unuia dintre autoturismele implicate se află un bărbat care nu poate ieși singur afară. Victima este conștientă, cooperantă, urmând a fi extrasă în siguranță de către pompieri”, se arată într-o informare a ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, alte patru persoane sunt evaluate din punct de vedere medical.

În urma accidentului au fost avariate trei autoturisme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel