Două accidente mortale în această dimineață în România. Un bărbat de 26 de ani și o femeie de 34 și-au pierdut viața
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
În cursul acestei dimineți, două accidente mortale au avut loc pe șoselele din România.

Accident pe A1, între Timișoara și Arad

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite, după un accident care a avut loc în noaptea de luni spre marți pe Autostrada A1, între Timișoara și Arad, scrie Mediafax. Potrivit Poliției Timiș, accidentul s-a produs pe direcția de deplasare Timișoara-Arad între o o autoutilitară de transport marfă, un autoturism și un ansamblu rutier.

Autoutilitara s-a răsturnat în afara drumului.

”În urma impactului, conducătorul autoturismului, în vârstă de 26 de ani, a decedat, iar conducătorul autoutilitarei și doi pasageri din aceasta au fost răniți ușor”, spun reprezentanții Poliției Timiș.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Polițiștii rutieri fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului rutier. Cauza probabilă a accidentului este nepăstrarea distanței în mers.

Accident mortal în județul Sibiu

O femeie de 34 de ani a murit, marți dimineața, după ce mașina pe care o conducea a ieșit în afara Drumului Național 7, în Boița, județul Sibiu, și s-a răsturnat. Accidentul rutier a avut loc pe DN 7, între localitățile sibiene Tălmaciu și Boița.

Polițiștii sibieni spun că femeia, în vârstă de 34 de ani, din Boița, conducea mașina dinspre Sibiu, din Boița, când a pierdut controlul direcției de mers și a ieșit în afara drumului.

Femeia se afla singură în mașină și a fost găsită decedată. Reprezentanții ISU Sibiu au spus că aceasta avea leziuni incompatibile vieții. Polițiștii rutieri fac cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor care au dus la producerea acestui accident. Traficul rutier se desfășoară cu dificultate între Sibiu și Vâlcea.

Accident cu cetățeni ucraineni

Un accident în care au fost implicaţi cinci cetăţeni ucraineni, dintre care trei copii, a avut loc în Satu Mare. Un român a murit.

Potrivit datelor furnizate de Bianca Timiş, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare, 14 pompieri au intervenit, luni seara, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, trei ambulanţe SMURD şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean, pentru descarcerarea unei persoane şi acordarea îngrijirilor medicale celor şase victime rezultate în urma producerii unui accident rutier pe DN 19, între localităţile Ciuperceni şi Livada.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel