Dosarul vaccinurilor l-a făcut pe Ghinea să se răzgândească. În 2012 scria "Eu votez DNA!", acum "securiştii se răzbună". Cristescu: E cu happy-end? - Foto
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Cristian Ghinea, fostul ministru al Fondurilor Europene, a scris în trecut o carte intitulată "Eu votez DNA!", deși acum pare să aibă altă părere.

Cristian Ghinea, fostul ministru al Fondurilor Europene, pare revoltat de faptul că DNA a cerut anchetarea colegului său de la USR, Vlad Voiculescu, dar și a lui Florin Cîțu și a Ioanei Mihăilă, în "Dosarul vaccinurilor" și denumește acum această acțiune o "răzbunare a securiștilor", asta deși în trecut, mai exact în anul 2012, a scris o carte despre DNA, intitulată "Eu votez DNA" în care spunea că "merită să apărăm instituțiile anticorupție".

Radu Cristescu, deputat PSD, întreabă ironic într-o postare pe pagina sa de Facebook dacă povestea se termină cu "happy-end", în contextul în care deocamdată nu se știe dacă ancheta DNA în "Dosarul vaccinurilor" se va finaliza și cu condamnări.

"Merită să mă apuc de cartea asta? Știe cineva, se termină cu happy-end?", a scris Radu Cristescu pe pagina sa de Facebook.

Ce spune Ghinea despre ancheta DNA în "Dosarul vaccinurilor"

Iată ce spune Cristian Ghinea despre  ancheta DNA în "Dosarul vaccinurilor" acum:

"Care e faza pe bune cu vaccinurile? Domnia specialilor. Ce ar trebui să ancheteze DNA, dacă nu ar fi ajuns instrumentul Sistemului siloviki, DNA se ocupă de câte vaccinuri au fost comandate. Brusc, Hellvig, Iohannis, Ciucă, Gheorghiță (mai țineți minte pe Făt Frumos în uniformă care decidea totul? - unde e acum?), adică ăia care au decis atunci ca militarii şi specialii decid la vaccinare au dispărut de pe temă.

Când au făcut Voiculescu şi USR scandal că decizia pe vaccinare nu se ia la Ministerul Sănătății, cum ar fi trebuit, au sărit toți pe noi. Şi ce are DNA cu asta? Unde e corupția? Deciziile de oportunitate nu sunt despre furt. Trăim un moment abject. Securiştii se răzbună. DNA ar trebui să facă lumină în povestea cu centrele speciale dacă ar urmări interesul public", a scris Cristian Ghinea pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel