Dosarul Ceaușescu. Istoricul Lavinia Betea și avocatul Bogdan Bărbuceanu, la DC News - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS
Istoricul Lavinia Betea și avocatul Bogdan Bărbuceanu vin la interviurile DC NEWS.

Istoricul Lavinia Betea și avocatul Bogdan Bărbuceanu sunt invitați sâmbătă, 7 septembrie, la interviurile DC NEWS. Cei doi vor vorbi alături de jurnalistul Val Vâlcu despre dosarul Ceaușescu. În cadrul emisiunii se va discuta atât despre procesul lui Nicolae Ceaușescu din 1989, cât și despre rejudecarea înaintată de familia fostului dictator, asupra căreia ar urma să se ia o decizie în data de 18 septembrie, privind admiterea sau respingerea solicitării.

"Este cea mai scurtă formulă să spunem - procesul Ceaușeștilor, deși după legile unui stat de drept, după maniera în care încercăm și noi să judecăm acum lucrurile și chiar după opiniile ulterioare pe care le-au avut membri ai completului de judecată și cei care au fost acolo, chiar și cei care au executat sentința -acela nu a fost un proces, a fost o execuție", spune istoricul Lavinia Betea despre procesul lui Nicolae Ceaușescu din 1989.

Interviul poate fi urmărit sâmbătă, începând cu ora 10:00, pe DCNews, DCNewsTV și Știri Diaspora, precum și pe paginile de Facebook și Youtube DCNews. 

                                                           

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel