Dosar Sebastian Vlădescu. DNA a fixat o cauțiune RECORD
Autor: Bogdan Bolojan | Publicat pe: 02 mai 2018, 11:22
WhatsApp
Direcția Națională Aticorupție a stabilit o cauțiune record pentru fostul ministru al Finanțelor Sebastian Vlădescu. DNA a cerut depunerea unei cauțiuni de un milion de euro. 

"Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Vlădescu Sebastian care, la data unora dintre fapte, a deținut funcția de ministru al Finanțelor Publice, pentru săvârșirea infracțiunilor de:
- luare de mită (două infracțiuni), 
- trafic de influență în formă continuată. 

Cauțiune de un milion de euro 

De asemenea, față de inculpatul Vlădescu Sebastian a fost fixată o cauțiune în valoare de 1.000.000 euro (echivalent în lei) care va fi depusă la o unitate bancară și consemnată pe numele său la dispoziția Direcției Naționale Anticorupție sau prin constituirea unei garanții reale, mobiliare ori imobiliare, în limita sumei respective, în favoarea aceleiași unități de Parchet.
Cauțiunea se va depune în termen de 10 zile. 

Inculpatului Vlădescu Sebastian i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală," se arată în comunicatul Direcției Naționale Anticorupție.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?