Dosar penal pentru o femeie de 90 de ani, după ce a spart o ușă cu pumnii și picioarele
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
O femeie de 90 de ani din Tulcea s-a ales cu dosar penal pentru distrugere / Imagine de congerdesign de la Pixabay
O femeie de 90 de ani din Tulcea s-a ales cu dosar penal pentru distrugere / Imagine de congerdesign de la Pixabay
O femeie de 90 de ani din Tulcea s-a ales cu dosar penal pentru distrugere după ce i-a spart ușa unei vecine cu pumnii și picioarele.

O femeie de 90 de ani din Tulcea s-a ales cu dosar penal pentru distrugere după ce i-a spart ușa unei vecine cu pumnii și picioarele. Vârstnica o acuza pe vecină de furt. 

Pare-se că între cele două pensionare existau neînțelegeri de multă vreme. De fiecare dată, din cauza acuzațiilor de furt. 

La fața locului au intervenit jandarmii tulceni, care i-au întocmit femeii reclamate actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. 

„O femeie, în vârstă de 90 de ani, a distrus ușa de acces în locuință a vecinei de 71 de ani. Femeia, în vârstă de 90 de ani, a distrus uşa, lovind-o cu pumnii şi picioarele, acuzându-și vecina de furtul unor obiecte din locuinţă.

Femeia de 71 de ani a povestit jandarmilor faptul că nu este prima dată când vecina îi distruge uşa de acces în locuinţă, acuzând-o de furt. Jandarmii au întocmit pe numele femeii reclamate actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, a transmis Jandarmeria Tulcea printr-un comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel