Dosar penal pentru că s-a îndrăgostit de un bichon. S-a lăsat cu bătaie
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Un ieșean a fost arestat după ce s-a îndrăgostit de un cățel din rasa Bichon și l-a luat la bătaie pe proprietarul de drept.

Polițiștii au deschis un dosar penal și l-au arestat, după ce bărbatul l-a bătut pe stăpânul căinelui, conform Realitatea Plus.

Un bărbat de 36 de ani a ieșit la plimbare, iar la un moment dat a văzut un bichon care era plimbat în lesă de stăpânul său. Pare că a fost dragoste la prima vedere, pentru că individul i-a cerut stăpânului să-l lase să țină cățelul în brațe și să-l mângâie. După ce l-a luat în brațe nu a mai vrut să-l dea înapoi, ba chiar a încercat să plece. Proprietarul s-a opus, ceea ce i-a adus o bătaie cruntă. Acesta s-a dus la poliție, iar oamenii legii l-au prins pe agresor și au deschis dosar penal pentru tâlhărie.

Reținut de polițiști

”Polițiștii ieșeni au identificat un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Iași, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 27 noiembrie, în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, acesta i-ar fi sustras câinele unui bărbat, de 46 de ani, iar pentru a-și asigura scăparea, l-ar fi lovit pe bărbatul de 46 de ani.

Prejudiciul a fost recuperat, fiind restituit persoanei vătămate. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 9 decembrie, bărbatul de 36 de ani a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel