Data publicării:

Dosar penal pe numele educatoarei care a lovit un copil de 1 an și 8 luni. Imaginile arată cum l-a pălmuit

Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Captură Video Digi 24
Captură Video Digi 24

O educatoare s-a ales cu dosar penal, după ce a lovit un copil de 1 an și 8 luni.

Poliţiştii brăileni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă pe numele unei educatoare în vârstă de 68 de ani, care ar fi lovit un copil de 1 an şi 8 luni, în timp ce acesta se afla într-o grădiniţă din municipiul Brăila, informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Imagini apărute în spațiul public care arată totul



"În urma imaginilor apărute în spaţiul public în care se observă faptul că un copil este lovit. Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila este abilitat să comunice următoarele: Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila s-au sesizat din oficiu la data de 18 octombrie a.c., cu privire la faptul că în incinta unei grădiniţe din municipiul Brăila, un preşcolar ar fi fost agresat de către o educatoare.

Din verificările efectuate a reieşit că la data de 15 octombrie a.c., în intervalul orar 9,30-10,00, o femeie în vârstă de 68 de ani, cadru didactic, în timp ce se afla în incinta unei grădiniţe din municipiul Brăila, în timpul programului, ar fi lovit cu palma un copil de 1 an şi 8 luni", se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Brăila.

Dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă



Părinţii minorului nu au dorit să formuleze o cerere pentru emiterea unui ordin de protecţie provizoriu conform Legii 26/2024 la acest moment. Cercetările continuă într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă.

Poliţiştii din municipiul Brăila au demarat cercetările pentru purtare abuzivă, după ce în spaţiul public online a apărut un video în care o educatoare dintr-o grădiniţă ar lovi un copil, informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ). Incidentul s-ar fi petrecut la Grădiniţa cu program prelungit nr. 11 din municipiul Brăila, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel