Urmărește emisiunea live
Dosar Paul Stănescu. Nicolae Stan, primar Colonești, denunțător, la Antena 3: A fost băgat în dosar. Adevărata țintă
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Primarul comunei Colonești, Nicolae Stan, este cel care a făcut plângerea în dosarul în care, joi, este chemat la ÎCCJ Paul Stănescu, de către DNA, pentru redeschiderea dosarului. 

”Am primit sesizări de la cetățenii din municipiul Slatina pentru diferite aspecte legate mai mult de dl Darius Vâlcov. În condițiile acestea, eu am datoria să trimit, că nu puteam să le verific eu, și le-am trimis la DNA Craiova, serviciul teritorial și s-a întocmit dosarul de urmărire penală 271/2012. Prin Ordonanța din 05.07.2013 s-a dispus soluție de netrimitere în judecată față de persoanele menționate în acea sesizare. După aceea, în Ordonanța din 30.07.2013, noul șef de la DNA Craiova a respins, de asemenea, sesizarea. Împotriva acestei rezoluții s-a făcut plângere la ÎCCJ, plângerea fiind respinsă. Eu am făcut plângerea.” a spus Nicolae Stan la Antena 3. 

[citeste si]

Primarul din Colonești, zis ”Bulă”, a afirmat: ”Rețineți, era pentru dl Darius Vâlcov. Paul Stănescu a fost băgat de către cei de la DNA Craiova, dar nu avea probleme dl Stănescu să știți și nici nu are, iar dosarul care este joi nu face obiectul acestui dosar”.

M-a sunat dl Moise, comisar, referitor la acest dosar și i-am zis: dom`ne, suntem în 2018, la ce mă mai suni?`. Tot pentru acest dosar, s-a petrecut acum trei săptămâni. Le-am spus că nu am treabă pentru că eu nu știu de neregulile petrecute în municipiul Slatina” a mai spus primarul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel