Dosar droguri: Alex Velea, în stenograme. Prima reacție: Adevărul e...
Data publicării:
Autor: Emanuel Baran
WhatsApp
Numele lui Alex Velea apare într-o serie de stenograme dintr-un dosar cu interlopi și potrivit cancan.ro, cei implicați în dosar susțin că ar fi consumat droguri împreună cu artistul, în timpul unei deplasări la Roma, în anul 2014. Alături de Alex Velea e menționat și rapper-ul Puya care însă a mai avut probleme cu legea.

Potrivit cancan.ro, acum cinci ani, Alex Velea și Puya ar fi însoțit mai mulți interlopi la Roma. Acolo s-ar fi cazat la un hotel și ar fi consumat stupefiante. Grupul format din 10 persoane ar fi petrecut și patru zile fără să iasă din imobil. Sejurul ar fi durat în total o săptămână. Din cauza stării euforice, povestește unul dintre cei interceptați de autoritățile românești, Alex Velea și-ar fi pierdut documentele personale și ar fi avut probleme la aeroport, la îmbarcarea în avionul spre București.

Managerul lui Alex Velea: „Nu îi cunoaștem pe acești oameni”

Mădălin Mosoiu, reprezentantul oficial al lui Alex Velea, a oferit pentru DCnews.ro prima reacție în scandalul drogurilor: „Această informație e total falsă! Adevărul este că Alex Velea nu are legătură cu drogurile și nici nu a avut vreodată! Am citit și noi articolul, nu este nimic adevărat. Nu îi cunoaștem pe acești oameni. Alex Velea nu a stat mai mult de o zi niciodată când a avut concerte în Italia. O săptămână a stat când a fost cu familia și nu la Roma, ci în vizită la Maya (fiica Antoniei din prima căsătorie - n.r.)”.

Presa a scris despre concertul lui Alex Velea și Puya la Clubul Faraon din Roma în anul 2014. De altfel, tot presa a preluat imaginile publicate pe pagina de socializare a clubului din Italia, în care Alex Velea și Puya apar pe aceeași scenă, înconjurați de admiratori.

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel