Doru Ioan Cristescu, către Mihai Gâdea: De ce are Dincă anumite vulnerabilități
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mihai Gâdea
Mihai Gâdea
Doru Ioan Cristescu, fost procuror, a fost invitatul lui Mihai Gâdea joi seară. Acesta a vorbit despre Gheorghe Dincă și cazul de la Caracal.

„Legea conferă dreptul inculpatului de a adopta orice fel de atitudine o crede de cuviință pe parcursul anchetării sale. În cazul Dincă, el este un tip atipic, personalitatea lui. Anchetatorii DIICOT s-au folosit permanent de un psiholog în această anchetă. Raportul final al acestui psiholog va conferi judecătorului cauzei personalitatea acestui individ și de ce el are anumite vulnerabilități, anumite irascibilități la diferite întrebări, de ce nu face o recunoaștere deplină”, a spus, joi seară, Doru Ioan Cristescu, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza zilei”.

„În decursul anilor, în istoria criminalisticii românești au fost inculpați cu fapte mult mai grave decât asta. Au fost inculpați care au avut mai multe fapte de omucidere. (...) Nu cred că Dincă are la activ doar aceste două răpiri. Cred că are mai multe. Punctul caracteristic al activității infracționale a lui Dincă este clar. Iau personajul feminin de pe stradă, îl acostez în diferite maniere”, a mai spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel