Dorneanu, atacat. Dragnea, reacţie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Valer Dorneanu
Valer Dorneanu
Liviu Dragnea a comentat incidentul în care un grup de oameni l-au agresat verbal şi l-au huiduit pe Valer Dorneanu

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a comentat asupra incidentului în care a fost implicat Valer Dorneanu, cel care a fost agresat verbal şi huiduit de un grup de oameni.

"Asta arată că domnul Lazăr foloseşte Parchetul General pentru a-i proteja pe aceşti indivizi. În oricare altă ţară, Parchetul General intervenea imediat. Când era vorba de un parlamentar şi despre un om oarecare. E preşedintele CCR. Vreo reacţie de la Parchet? Absolut niciuna. Ia gândiţi-vă dacă s-ar fi luat de domnul Iohannis, ce s-ar fi întâmplat? Îi luau cu duba în trei minute. [...] Credeţi că ăştia au aflat ei adresa domnului Dorneanu? Sigur că le-au dat-o tot structurile.

Şi de ce? Pentru că ei urmează să decidă pe ultima lege a Justiţiei, probabil şi au zis să înceapă presiunea pe Curtea Constituţională, cum au avut presiune şi la mine la proces. La fiecare termen erau acolo. 7-8 inşi, vor să preseze, să pună presiune pe decidenţii din această ţară ca să-i timoreze. Aceasta este democraţia în viziunea lui Iohannis. Nu l-am văzut să iasă şi să spună că el dezavuează astfel de purtări", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel