Dormitorul Feng shui este romantic și confortabil. Urmează câteva reguli simple pentru a atrage armonia în casă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Dormitorul Feng shui este romantic și confortabil. Urmează câteva reguli simple pentru a atrage armonia în casă. Sursa foto: freepik.com
Dormitorul Feng shui este romantic și confortabil. Urmează câteva reguli simple pentru a atrage armonia în casă. Sursa foto: freepik.com
Dormitorul, unde dormim, ne relaxăm, ne bucurăm de momente frumoase alături de persoana iubită, poate fi aranjat în așa fel încât să nu vrem să-l părăsim.

Un dormitor confortabil este o sarcină destul de fezabilă. Mulți nu acordă suficientă atenție acestei încăperi, care nu ar trebui să fie doar frumos decorată, ci și confortabilă și, cel mai important, romantică. 

Potrivit Feng Shui, dormitorul poate atrage energia pozitivă în casă, dar pentru aceasta trebuie să urmezi câteva reguli simple care vor contribui la apariția armoniei și fericirii în viața ta.

1. Aprinde lumânări parfumate de diferite arome: vanilie, măr, scorțișoară, de flori, de fructe. Experții Feng Shui recomandă să aprinzi astfel de lumânări aproape în fiecare seară înainte de a merge la culcare, deoarece lumânările creează o atmosferă caldă, relaxantă și sporește pasiunea.

Alungă ghinionul și energiile negative din dormitor. Un truc pe care trebuie să-l transformi în obicei

2. Decorează dormitorul. Pune lângă pat flori, pentru mai mult confort, personalitate și varietate în dormitor.  

3. Uită de televizor. În dormitor nu trebuie să pui dispozitive electronice - cum ar fi un computer, laptop, telefon, televizor. Toate aceste dispozitive pot aduce prea multă energie negativă, care nu poate fi gestionată 

4. Adaugă puțină culoare. Una dintre variantele pentru crearea unei atmosfere plăcute este alegerea mobilierului pentru dormitor în diferite culori, nu doar într-o nuanță. Dar dacă insiști asupra mobilierului clasic, cel mai bun mod de a adăuga puțină culoare dormitorului este să folosești obiecte luminoase în interior.

Banii vor fi atrași ca un magnet în casa, datorită unui obiect norocos, potrivit Feng Shui

5. Lumină slabă noaptea. Unul dintre cele mai plăcute fenomene, conform Feng Shui, este lumina de noapte, care conferă o atmosferă foarte romantică și relaxată. Astfel, pe lângă o parte a patului, atașează lămpi speciale. Forma, mărimea și culoarea depind din nou de tine.

6. Oglinzi în loc de poze. Alege oglindă care îți place și pun-o astfel încât să fie orientată spre o fereastră sau o ușă și să reflecte spațiul deschis, ceea ce va face camera mai mare vizual. Când faci acest lucru, este foarte important să nu pui două oglinzi  față în alta, deoarece energia se va roti într-un cerc.

Plantele care nu pot fi păstrate acasă: îți distrug viața personală și atrag energiile negative. Scapă acum de ele

7. Pune patul la locul potrivit. Se recomandă să pui patul cât mai departe de intrarea în cameră,  lângă perete. Nu ar trebui să dormi niciodată sub o fereastră pentru că energia va zbura prin ea. Picioarele tale nu ar trebui să fie îndreptate spre uşă. Potrivit Feng Shui, cel mai bun loc pentru patul tău poate fi ales în felul următor: stai cu spatele la ușă și privește în dreapta. Acolo trebuie să pui patul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel