Dorinel Munteanu, declaraţie tare despre meciul României cu Israel. "Dumnezeu a fost român"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto DC NEWS
Foto DC NEWS
Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, a izbucnit în râs când a fost întrebat cum vede meciul României cu Israel, încheiat 1-1.

"Cum a văzut-o toată lumea. Adică putem să spunem că Dumnezeu a fost român. Echipa noastră a făcut o partidă foarte slabă.

Dar șansa a fost de partea noastră, cum se întâmplă în fotbal. Rezultatele ne țin în cărți. Mă așteptam la mai mult, bineînțeles, dar dacă așa a ieșit, ce să spun...

Curajul. Asta le-a lipsit. Nu poți să abordezi așa fricos jocul. N-au avut curaj. Nu știu de ce ne-am speriat de Israel", a declarat Dorinel Munteanu pentru iamsport.

"Sub nicio formă n-a fost niciunul care a ieșit în evidență. M-a surprins... nu știu de ce n-a fost folosit, chiar în a doua repriză, Ianis Hagi. E singurul jucător care inventează. La orice fază poate să inventeze ceva.

Chiar nu era niciun fel de risc. Noi ne-am apărat cu foarte mulți mijlocași. În a doua repriză mă așteptam să fie introdus (n.r. Ianis Hagi), să dea un plus de idei în joc. Nu prea am avut idei. N-a avut cine să ducă mingea în fața porții, să verticalizeze jocul", a mai punctat antrenorul.

Este de acord cu Răzvan Marin? 

Răzvan Marin spunea după meci că, decât să ne calificăm la Euro 2024 şi să ne facem de râs, mai bine stăm acasă şi ne uităm la tv. 

"Nu, eu zic că mai bine să ne calificăm că acolo vedem noi ce facem la Campionatul European. O calificare, care, cred eu că încă mai este realizabilă, chiar dacă jocul nostru a fost cum a fost.

Ne-au ajutat rezultatele, ne-a ajutat șansa. Așa că trebuie să câștigăm marți, fiindcă asta cred că este cel mai important, următorul joc. M-am așteptat la mai multe puncte, dar ăsta este fotbalul.

Suntem în cărți, sigur. Ținând cont că și Elveția a făcut egal în ultimele două jocuri... și cu noi și cu Kosovo. Noi, cu o victorie, eram pe primul loc. După joc, dacă obțineam, era foarte bine.

Eu cred că acum este mai echilibrat. Mă gândeam la Elveția, care era favorită. Acum se joacă toate jocurile. Eu zic că se joacă și avem șanse mari să ne calificăm", a concluzionat Dorinel Munteanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel