Dorin Florea către Anastase: "Te crezi la discotecă"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Acuze grave între liderii PDL din cadrul ședinței Colegiului Director al PDL de joi. În timp ce unii dintre aceștia au părăsit sala de ședințe, alții și-au adus insulte, nervii fiind încordați la maxim.

În timpul Colegiului Director, Elena Udrea și-a anunțat demisia din funcţia de vicepreşedinte al PDL, după ce zilele trecute a demisionat și de la conducerea PDL București.

Demisia lui Udrea vine după ce, joi, Dorin Florea a demisionat și el din conducerea de vicepreședinte al PDL. De altfel acesta a avut și câteva replici dure la adresa președintelui Camerei Deputaților, Roberta Anastase. Florea i-a replicat lui Anastase: "Te crezi la discotecă. Te-am pus șefa Parlamentului să numeri bile, nu să-ți bați joc", a spus Florea, fără ca Roberta Anastase să aibă o poziție.

Florea a îndemnat și membrii BPN să demisioneze, deoarece nu mai are niciun rost să rămână la conducerea PDL.

 Mihai Stănișoară, președintele PDL Mehedinți a cerut și el demisia lui Boc, în timp ce acesta a propus un plan format din trei puncte pentru reformarea PDL:

1. Demisia fiecărui membru al BPN în parte, mai puțin a președintelui;

2. Demisia întregului BPN cu tot cu președinte;

3. Demisiile președinților de organizații și înlocuirea acestora cu oameni din afara partidului, cum ar fi Mihai Răzvan Ungureanu sau alți intelectuali;

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel