Dorin Cocoș, din Dubai: N-am fugit. Mă întorc săptămâna viitoare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Numele lui Dorin Cocoș apare în dosarul Microsoft-EADS. Procurorii DNA nu l-au găsit însă la domiciliu când au vrut să facă percheziții. În spațiul public a fost vehiculată ipoteza că Dorin Cocoș a fugit din țară în Dubai, emirat ce nu are acord de extrădare cu România. 

Într-o primă declarație de la izbucnirea scandalului, Dorin Cocoș a declarat, pentru Evenimentul Zilei, că nu a fugit din țară, ci a plecat legal în urmă cu zece zile, urmând să se întoarcă în următoarea săptămână. 

"M-au sunat o mulțime de oameni în cursul zilei de azi ca să mă anunțe că se spun o mulțime de enormități pe seama plecării mele din țară. Sunt numai neadevăruri! N-am fugit. V-am sunat ca să vă spun că n-am fugit din țară, ci am plecat legal acum 10 zile și mă întorc săptămâna viitoare. Era o călătorie de afaceri, planificată demult și n-aveam de unde să știu că vor urma percheziții. Am discutat telefonic cu cei care au efectuat pecheziția și le-am indicat locurile unde țineam actele de care erau interesați. Dacă vreunul din cei care au scris sau au debitat enormitățile pe seama plecării mele m-ar fi căutat, ar fi aflat că am plecat acum 10 zile și că mă întorc săptămâna viitoare", a declarat Dorin Cocoş, pentru Evenimentul zilei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel