Dorel Vișan: Niciun candidat în afară de Victor Ponta nu a…
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Actorul Dorel Vișan a subliniat că un președinte al României trebuie să aibă șase calități de bază. 

Actorul Dorel Vișan l-a lăudat pe premierul Victor Ponta pentru participarea sa la slujba care a comemorat împlinirea a 300 de ani de la moartea martirică a Sfântului Domnitor Constantin Brâncoveanu şi a celor patru fii ai săi, oficiată de Patriarhul Daniel la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Bucureşti.

"Țara trebuie așezată pe normele noastre naționale. Niciun candidat în afară de Victor Ponta nu a fost să marcheze jertfa lui Brâncoveanu, care a fost unică în lume", a afirmat Dorel Vișan în cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV.

Marele actor Dorel Vișan a mai vorbit în cadrul emisiunii atât despre alegerile prezidențiale, cât și despre cum ar trebui să arate viitorul conducător al statului.

"Sunt mai multe drumuri pentru președinție, dar este o singură cale. Este calea omului care are puterea de a nu lucra pentru un scop despre care știe de la început că nu este bun. (...) Din câte se vede, sunt foarte puține posibilități de a se schimba prezidențiabilii noștri. Președintele trebuie să aibă șase calități: omenie, dreptate, loialitate, credibilitate, curaj și strategie. Dintre toți candidați, singurul care are strategie este Victor Ponta", a spus Dorel Vișan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel