Urmărește emisiunea live
Dorel Vișan, ambasador CNMR al culturii și identității naționale
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
CNMR
CNMR
Coaliția Națională pentru Modernizarea României, a decis să ofere maestrului Dorel Vișan Titlul de Ambasador al Culturii și Identității Naționale.

”Maestru Dorel Vișan, actor, director și poet român, cu peste 40 de interpretări pe scena teatrului românesc, a reușit de-a lungul timpului să transmită unor generații întregi, conceptul de artă la superlativ.

CNMR îl felicită pe maestru, pentru toate acțiunile întreprinse și pentru aprecierea distinsului față de coaliția noastră și în semn de recunoștință îi oferim acest titlu, prin care întregim reprezentativitatea culturii și identității naționale alături de alte personalități, Ambasadori CNMR ai Culturii : Eugen Simion, Tudor Gheorghe, Radu Bălănescu, Antonie Tămaș.”, se arată într-un comunicat al Coaliției.

’’Pentru mine Maestrul Dorel Vișan, reprezintă un exemplu de patriotism, măestrie și respect față de națiunea română. Reprezintă unul din puținele modele rămase poporului român pentru păstrarea identității și culturii românești. Prin arta, filmul, proza, gândurile filozofice și reflecția națională, Dorel Vișan își asigură un loc în inimile românilor și în istoria poporului român. Modestia, inteligența, profunzimea, sunt doar câteva din calitățile pe care i le-am descoperit acestui mare om. Suntem mândri de faptul că o asemenea personalitate face parte din familia CNMR’’, a declarat președintele Alexandru Cumpănașu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel