Donație: Autospeciale, din partea Olandei, pentru Inspectoratul pentru Imigrări
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
migranti
migranti

Reprezentanţi ai Ministerului de Securitate şi Justiţie din Olanda şi conducerea Inspectoratului General pentru Imigrări au semnat vineri un contract de donaţie a unor mijloace fixe, necesare derulării activităţii operative.

Autoritățile olandeze au oferit, în cadrul ceremoniei de predare – primire a donaţiei, Inspectoratului General pentru Imigrări două autospeciale, cu o capacitatea de şapte locuri, echipate corespunzător pentru transportul migranţilor ilegali aflaţi în procedura de returnare în ţara de origine.

Beneficiare ale donaţiei sunt Centrele de Cazare a Străinilor Luaţi în Custodie Publică Arad şi Otopeni , informează un comunicat al MAI.

Şeful delegaţiei olandeze a apreciat cooperarea de lungă durată, între Inspectoratul General pentru Imigrări şi autorităţile olandeze cu atribuţii în domeniul migraţiei, începută din anul 2004 în cadrul procesului de aderare a României la Uniunea Europeană şi continuată, în prezent, prin astfel de activităţi, schimb de experienţă cu privire la bunele practici şi implementarea în comun a unor proiecte atât la nivel european cât şi în state non-UE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel