Donald Trump ȘOCHEAZĂ din nou: „Am câștigat alegerile!“
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
AGERPRES
AGERPRES
Donald Trump, președintele în exercițiu al Statele Unite ale Americii este încrezător că poate răsturna soarta alegerilor. Acesta susține că a câștigat.

Președintele Trump a participat la un eveniment organizat de republicanii din Pennsylvania unde și-a reiterat afirmația că a câștigat alegerile din 3 noiembrie și a reafirmat pretențiile privind neregulile la vot.

"Aceste alegeri au fost trucate și nu putem lăsa acest lucru să se întâmple. Nu putem lăsa să se întâmple asta în țara noastră", a spus Trump. "Aceste alegeri trebuie răsturnate, câștigat Pennsylvania cu multe voturi și am câștigat toate aceste swing-states cu multe voturi peste adversar!", a afirmat președintele

Avocatul personal al lui Trump, Rudy Giuliani, care a participat la ședința republicană, a susținut că echipei lui Trump i s-a refuzat oportunitatea „aproape uniform” de a ridica îngrijorări cu privire la frauda electorală și a susținut că buletinele de vot prin corespondență erau „dispozitivul principal” utilizat pentru fraudă, informează FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel