Data publicării:

Donald Trump s-a lansat în modă: Face încălțăminte sport. Cât costă pantofii aurii

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Donald J. Trump
Sursa foto: Facebook Donald J. Trump
Fostul președinte Donald Trump a lansat o nouă linie de încălțăminte sport, la doar o zi după ce el și companiile sale au fost obligați la plata a 355 de milioane de dolari, în procesul civil de fraudă din New York.

Acești pantofi aurii cu talpă înaltă, cu drapelul american pe partea din spate, sunt comercializați sub numele de "Never Surrender High-Tops", la prețul de 399 de dolari.

 "Este ceva despre care vorbesc de 12 - 13 ani şi cred că va fi un mare succes", a spus Trump, scrie CNN, citat de news.ro.

Până sâmbătă seară, pantofii sport de 399 de dolari au fost deja epuizați pe site-ul pe care sunt vânduți. Inițial, au fost disponibile 1.000 de perechi pentru achiziționare. Pe lângă aceasta, fostul președinte vinde două versiuni ale pantofilor sport care prezintă inscripțiile "T" și "45" pe părțile laterale, la prețul de 199 de dolari, conform informațiilor disponibile pe site.

Potrivit site-ului, produsele sunt  "mărci comerciale ale CIC Ventures LLC. Pantofii de sport Trump nu sunt proiectaţi, fabricaţi, distribuiţi sau vânduţi de Donald J. Trump, The Trump Organization sau de oricare dintre afiliaţii lor respectivi". 45Footwear, LLC foloseşte numele, imaginea şi asemănarea Trump în baza unui acord de licenţă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel