Donald Trump REFUZĂ să-l plătească pe Rudy Giuliani. Avocatul nu a reușit să RĂSTOARNE rezultatul votului în favoarea sa
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Donald Trump a renunțat la avocatul său personal, Rudy Giuliani, și refuză să plătească facturile restante ale fostului primar din New York.

Potrivit ultimelor informații, Donald Trump a renunțat la servicile avocatului său Rudy Giuliani. Totodată, președintele în exercițiu a refuzat să îi plătească facturile restante ale fostului primar al orașului New-York. Giuliani a jucat un rol cheie în încercările eșuate ale lui Trump de a răsturna rezultatele alegerilor prezidențiale. Avocatul s-a adresat în numeroase instanțe, călătorind în state câștigate de Joe Biden unde a ridicat problema fraudării votului.

Potrivit Washington Post, relațiile dintre Trump și Giuliani s-au răcit dramatic. Trump și-a instruit asistenții să nu plătească taxele restante ale lui Giuliani. Președintele ar fi ofensat de cererea lui Giuliani de 20.000 de dolari pe zi, o cifră negată de avocat. Oficialilor de la Casa Albă li s-a spus chiar să nu transmită niciunul dintre apelurile lui Giuliani. Aparenta delimitare a lui Giuliani, unul dintre cei mai loiali și mai înfocați susținători ai lui Trump, a contribuit la sentimentul de izolare și trădare al președintelui, au sugerat asistenții.

Se pare că Donald Trump este nemulțumit de faptul că apropiații săi nu au reușit să-l apere în urma evenimentelor de la Capitoliul din Statele Unite în urma cărora o mulțime de susținători ai săi au intrat în Congres, potrivit TheGuardian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel