Donald Trump o dă în judecată pe Hillary Clinton, fosta sa contracandidată la prezidenţiale
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook - Donald Trump
Facebook - Donald Trump
Donald Trump, fostul preşedinte al SUA, a anunţat că o va da în judecată pe Hillary Clinton, fosta sa contracandidată la alegerile prezidenţiale. 

Fostul președinte american Donald Trump a dat-o în judecată pe Hillary Clinton și pe alți câțiva democrați, acuzându-i că au încercat să fraudeze alegerile prezidențiale americane din 2016 prin asocierea campaniei sale cu Rusia, scrie BBC.

Donald Trump a învins-o pe Hillary Clinton în 2016, dar el susține că a fost vorba de „șantaj” și de alte pretenții, ca parte a unui „complot de neconceput” pentru a-i submina campania electorală, scrie Mediafax.

Echipele de campanie și de tranziție ale lui Trump au fost acuzate că au conspirat cu agenți ruși pentru a influența alegerile în favoarea sa.

Un raport publicat de o comisie a Senatului american condusă de republicani în 2020 a concluzionat că Rusia s-a folosit de agentul politic republican Paul Manafort și de site-ul WikiLeaks pentru a încerca să-l ajute pe Trump să câștige.

Moscova neagă însă orice implicare.

Raportul a afirmat că nu au fost găsite dovezi ale unei conspirații, dar a prezentat cazuri în care președintele ar fi putut obstrucționa justiția.

Trump s-a supărat pe Putin: Dacă mai folosești o singură dată cuvântul cu ”n”, ți-l trimitem la tine acasă!

Donald Trump, fost președinte al SUA, a declarat, luni, că America ar trebui să pună mai multă presiune pe președintele rus Vladimir Putin, prin trimiterea submarinelor sale nucleare aproape de coasta Rusiei. 

”L-am auzit constant folosind cuvântul care începe cu ”n”. Îl folosește constant: cuvântul nuclear” a spus Donald Trump în timpul apariției sale la Fox Business, referindu-se la discuțiile pe care le avea cu Vladimir Putin în timpul președinției sale. 

”Noi suntem o putere nucleară și mai mare”

”Și noi spunem: ”Oh, el este o putere nucleară”. Dar noi suntem o putere nucleară și mai mare. Avem cele mai bune submarine din lume, cele mai puternice mașinării construite vreodată” i-a spus el gazdei Stuart Varney, conform Business Insider. 

Ultimatum pentru Putin

”Ar trebuie să spui: ”Fii atent, dacă mai menționezi acel cuvânt o singură dată, ți le vom trimite de-a lungul și de-a latul coastei tale”” a spus Donald Trump. ”Nu poți lăsa această tragedie să continue, nu poți lăsa aceste mii de oameni să moară” a continuat el. 

Statele Unite au 14 submarine cu rachete balistice din clasa Ohio, citează sursa anterior menționată Marina Americană. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel