Donald Trump, la Casa Albă. Imagini virale pe net cu angajații reședinței prezidențiale
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Donald Trump se va instala în curând la Casa Albă, alături de o parte din familia sa, în urma câștigării alegerilor prezidențiale din SUA. Vestea se pare că nu le-a picat prea bine angajaților reședinței prezidențiale, dacă ar fi să ne luăm după fețele lor din timpul vizitei de ieri a cuplului Trump la Casa Albă, la invitația lui Barack Obama.

Fotografiile făcute de jurnaliști cu angajații de la Casa albă au fost preluate intens pe rețelele de socializare, însuși Edward Snowden distribuind câteva pe contul lui de Twitter, scrie Antena 3.

Președintele american, Barack Obama, și-a exprimat încrederea joi, după întrevederea cu succesorul său la Casa Albă, Donald Trump, că acesta va avea succes în mandatul său, pentru binele Statelor Unite, și că ambii vor putea lucra împreună, în următoarele circa două luni de tranziție, pe "multe din temele" care îi interesează pe cetățeni, a transmis EFE, citează Agerpres.

[citeste si]

"Vreau să subliniez, domnule președinte ales, că acum vom face tot ceea ce putem pentru a vă ajuta să aveți succes, pentru că dacă dumneavoastră aveți succes, și țara va avea", a spus Obama.

El a mai arătat că se simte "încurajat" după conversația avută joi, la Casa Albă, cu președintele ales Donald Trump.

"Cred că este important pentru noi toți, indiferent de partid și indiferent de preferința politică, să ne ocupăm acum împreună de multele provocări cu care ne confruntăm", a mai spus președintele american.

Donald Trump va prelua oficial atribuţiile de preşedinte al SUA în luna ianuarie a anului următor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel