Donald Trump: Jur pe copiii mei că habar nu am cine este E. Jean Carroll
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Donald Trump spune că nu o cunoaște pe E. Jean Carroll, femeia care îl acuză de agresiune.

Donald Trump, președintele SUA între 2017 și 2021, a fost invitat la CNN, la o zi după ce a fost găsit vinovat pentru agresiune și defăimare în cazul civil E. Jean Carroll, conform ABCNews.

Un juriu din New York i-a acordat lui Carroll despăgubiri de 5 milioane de dolari în proces, constatând că Trump nu a violat-o, ci a abuzat-o sexual. Când a fost întrebat direct miercuri seara despre această decizie, Trump a continuat să nege că a cunoscut-o pe E. Jean Carroll, declarând: „Jur pe copiii mei, ceea ce nu fac niciodată, habar n-am cine este această femeie – aceasta este o poveste falsă, o poveste inventată”.

„Femeia asta, nu o cunosc. Nu am întâlnit-o niciodată. Nu am idee cine este ea”, a spus Trump, citat de The Independent, la întrebarea moderatorului Kaitlan Collins.

De cealaltă parte, E. Jean Carroll s-a declarat „cuprinsă de bucurie pentru femeile din această țară”, în condițiile în care a câștigat 5 miliaone de dolari în urma procesului cu Trump. Scriitoarea a ținut să specifice că bucuria nu este legată de bani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel