Donald Trump dă ORDIN EXECUTIV în legătură cu rețelele de socializare
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Președintele american Donald Trump va semna un ordin executiv care va ținti firmele care se ocupă cu rețelele de socializare, a anunțat Casa Albă.

Președintele american Donald Trump va semna un ordin executiv care va ținti firmele care se ocupă cu rețelele de socializare, a anunțat Casa Albă, conform BBC. Decizia vine după ce liderul Statelor Unite a amenințat că va închide platformele de socializare pe care le-a acuzat că încearcă să astupe ideologia conservativă.

Cea mai recentă dispută a apărut după ce Twitter a adăugat linkuri cu corecții de informații lângă mesajele președintelui.

Nu se știu multe despre ordin

Detaliile ordinului nu sunt încă divulgate și nu este clar ce pași de reglementare poate face Trump fără a trece legile prin Congres. Oficialii de la Casa Albă nu au oferit mai multe informații despre ce se așteaptă de la ordinul executiv care va fi semnat joi, pe 28 mai. .

Donald Trump a acuzat Twitter și alte rețele de socializare de părtinire înainte să plece de la lansarea rachetei spațiale care a fost anulată din cauza vremii neprielnice. Trump a continuat criticile la adresa țintelor sare, terminând cu un mesaj pe Twitter care transmitea: „Acum au înnebunit cu totul. Stați pe fază!!!”.

Toate lucrurile au pornit de la un mesaj al președintelui, în care spunea că: „Nu se poate (zero șanse) ca votul prin corespondență să fie altceva decât substanțial corupt”. Twitter a adăugat o etichetă de avertizare și a făcut legătura cu o pagină care spunea că declarațiile președintelui „nu au bază factuală”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel