Data publicării:

Donald Trump, critici dure la adresa lui Meghan Markle: ”Lipsă de respect”. Ce îi reproșează fostul președinte al SUA

Autor: Elena Didila | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres
Fostul președinte american a criticat destul de dur modul în care Ducesa de Sussex s-a comportat cu Regina Elisabeta.

Meghan Markle a fost criticată de Donald Trump pentru modul în care a tratat-o pe Regina Elisabeta a II-a.

Fostul președinte american a declarat pentru GB News, în timpul unui interviu exclusiv, că ducesa de Sussex a fost ”foarte lipsită de respect” față de regretata Regină.

”Cred că Meghan a fost foarte lipsită de respect față de Regină. Cum poți să fii atât de lipsit de respect față de Regină? Ea a fost incredibilă, decenii și decenii nu a făcut niciodată o greșeală. Nu mă pot gândi la o greșeală pe care a făcut-o, nu a fost niciodată controversată. A trecut prin ani și decenii fără controverse. Nu poți fi lipsit de respect față de ea și cred că Meghan a fost foarte lipsită de respect față de ea, foarte lipsită de respect...”, a declarat fostul președinte al SUA, Donald Trump.

”De fapt, am fost surprins că Harry a fost invitat la încoronare, să fiu sincer”, a mai spus Trump.

Într-un clip difuzat înaintea interviului, Trump a mai declarat că are mari speranțe în încoronarea în sine și în domnia Regelui Charles.

”Cred că va fi o zi grozavă, cred că vor face o treabă grozavă și Charles își iubește țara. L-am cunoscut destul de bine pe Charles și el iubește țara, iubește cu adevărat țara și și-a iubit mama”, a spus Trump.

Meghan Markle a demisionat din funcția de membru activ al Familiei Regale la începutul anului 2020, împreună cu soțul ei, Prințul Harry. 

Nu este prima dată când Trump l-a atacat pe Prințul Harry și pe soția sa

În 2021 a spus că Ducele a fost ”folosit” de Meghan și a spus că nu este un fan al fostei actrițe. ”Nu sunt un fan al ei. Nu am fost din prima zi. Cred că Harry a fost folosit îngrozitor și cred că într-o zi va regreta. Cred că i-a distrus relația cu familia și o rănește pe Regină”, a declarat atunci Donalt Trump.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel