Domnica Mihaela Policrat, MAREA iubire a lui Amza Pellea, SFAT pentru Oana Pellea, din spital: Viața e pe zile! S-a uitat DUR la mine și mi-a spus: "Pupă-ți mâna!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Oana Pellea a povestit despre sfatul incredibil pe care l-a primit de la mama sa, Domnica Mihaela Policrat, înainte să moară. Mesaj sfâșietor, care i-a dat putere. 

Oana Pellea a reușit să-și îndeplinească dorința de a-i urma talentul tatălui, unul dintre cei mai buni actori din România, care va rămâne memorabil pentru rolurile de excepție din filme. Până acum, actrița a câştigat de două ori premiul Uniunii Oamenilor de Teatru din România (UNITER) pentru cea mai bună actriţă.

Cu toate acestea, deși toată lumea îl știe pe Amza Pellea, chiar și din filme, puțin sunt cei care știu detalii despre mama actriței, Domnica Mihaela Policrat.

Sfat sfâșietor pentru Oana Pellea. De ce i-a spus "Pupă-ți mâna"?

Domnica Mihaela Policrat, "tânăra cu ochii verzi, fostă campioană la gimnastică, pasionată de dans", așa cum o descrie chiar Oana Pellea, a murit la 20 de ani după Amza Pellea. De pe patul de spital, i-a transmis Oanei Pellea un sfat important, pe care actrița îl urmează și azi:  

"Viața e pe zile, mi-a spus mama râzând în hohote în ultima zi pe pământ. Nu-ți face planuri mari! Bucură-te de secundă!".

"Am întrebat-o pe mama, la spital, în ultima zi a trecerii ei pe pământ: ce să fac când o să-mi fie dor de tine? Învață-mă! S-a uitat dur la mine și mi-a spus cu ochii verzi smarald: "Pupă-ți mâna! Și-am înțeles că în carnea mea e ea, tata, sunt toți ai mei. Am făcut-o, o fac și am tot timpul certitudinea că toți sunt în mine: părinți, amintiri, Dumnezeu. Toți sunt înghesuiți în mine. Ce minune! Mi-e dor deci de minunea din mine, pe care cateodată o uit, o pierd… În mine e mare înghesuială! Tot universul e înghesuit în mine", a povestit Oana Pellea, citează b1.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel