Dominique Strauss-Kahn a angajat o echipă de bărbaţi pentru curăţenie în apartamentul din New York. Cum arată „închisoarea“ de lux a fostului şef al FMI - GALERIE FOTO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Dominique Strauss-Kahn a angajat o echipă formată doar din bărbaţi pentru curăţarea apartamentului din Manhattan unde locuieşte în aşteptarea procesului intentat pentru presupusa agresare sexuală a unei cameriste, informează New York Post, în ediţia online.

În loc de tradiţionalele cameriste, doi bărbaţi în salopete au făcut curăţenie marţi în apartamentul luxos pentru care Strass-Kahn plăteşte o chirie de 50.000 de dolari pe lună, transmite Mediafax. Echipa angajată de Strauss-Kahn a aspirat aleile, a lustruit geamurile şi a transportat gunoiul. În paralel, soţia şi fiica fostului director al FMI au aranjat biroul acestuia.

Se pare că locuinţa urmează să fie supusă unor modificări majore, o femeie de la o companie de renovare din Queens venind la apartament marţi după-amiază pentru o discuţie cu Strauss-Kahn. Proprietarul apartamentului, Piotr Bogusz, a refuzat să facă vreun comentariu.

Fratele lui Strauss-Kahn, Marc-Olivier, director la Banque de France, l-a vizitat la New York la sfârşitul săptămânii trecute.

Citeşte şi:

Prietenii lui Strauss-Kahn au propus un acord familiei cameristei

Dominique Strauss-Kahn devine noua atracţie turistică a oraşului New York

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel