Doliu la PSD. Un membru al organizației din Bârlad, găsit fără suflare în sediul partidului
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ
Un membru al Partidului Social Democrat a fost găsit fără suflare în sediul din Bârlad.

Un membru PSD din municipiul Bârlad a fost găsit, vineri seara, spânzurat în incinta sediului local al partidului, poliţiştii efectuând cercetări în acest caz, transmite Agerpres.

Bărbatul, în vârstă de 73 de ani, deţinuse funcţia de trezorier, iar în prezent era preşedinte al organizaţiei de pensionari, potrivit unor surse din cadrul partidului.

"Pe data de 10 februarie 2023, ora 20,55, Poliţia Municipiului Bârlad a fost sesizată prin apel la numărul de urgenţă 112 despre faptul că o persoană de sex masculin, în vârstă de 73 de ani, domiciliată în municipiul Bârlad, fost găsită spânzurată în sediul unui partid politic. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul", au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.
.
Surse din anchetă au precizat că bărbatul ar fi lăsat un bilet de adio.

Doi consilierii locali care s-au bătut într-un bar la Huşi riscă excluderea din PSD

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a criticat comportamentul a doi consilieri social-democraţi, care după ce au participat la o activitate dedicată zilei de 24 Ianuarie, au mers într-un bar din municipiul Huşi, unde, pe fondul consumului de alcool, s-ar fi bătut, unul dintre ei sunând la numărul de urgenţă 112 pentru a reclama că este agresat. 

Dumitru Buzatu le-a recomandat celor doi social-democraţi, consilierul judeţean Bogdan Popa, manager al Spitalului municipal Huşi, şi consilierul local huşean Claudiu Romila, regizor la Teatrul Nottara Bucureşti, să renunţe la astfel de comportamente care aduc prejudicii de imagine partidului şi le-a transmis că în caz contrar ar putea fi sancţionaţi inclusiv cu excluderea din PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel