Doliu în lumea teatrului. A făcut infarct chiar în biroul său
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Lumea teatrului este în doliu după ce un cunoscut actor s-a stins astăzi din viață. 

Actorul Marius Cisar, directorul Centrului Cultural ”Reduta” din Brașov, și-a pierdut viața. El a murit în urma unui stop cardio-respirator pe care l-a făcut chiar în biroul său. 

Marius Cisar avea 51 de ani și a fost absolvent al Academiei de Arte George Enescu din Iaşi, Facultatea de Teatru, promoția 1994. Ulterior, a devenit actor al Teatrului „Sică Alexandrescu” din Braşov.

”Cu lacrimi în ochi şi cu sufletele cuprinse de o imensă durere anunțăm trecerea în neființă a colegului nostru, Marius Cristian Cisar, manager al Centrului Cultural Reduta. Încrederea, căldura sufletească și prietenia cu care ne-a înconjurat vor rămâne veşnic în amintirea noastră. Cu gândul şi cu sufletul, întregul colectiv al Centrului Cultural Reduta suntem alături de familia îndoliată. Odihnească-se în pace!”, au scris reprezentanții Centrului Cultural ”Reduta”, pe pagina oficială de Facebook. 

”Colectivul Operei Brașov deplânge trecerea subită în neființă a actorului și directorului Centrului Cultural „Reduta” Brașov, Marius Cisar. O dată în plus se dovedește faptul că artiștii duc o viață plină de pasiune, încărcată cu trăiri și sacrificii. De această dată, din păcate, emoția i-a fost fatală... Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei!”, a scris Opera Brașov pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel