Doliu în lumea sportului. A murit în somn
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Doliu în lumea sportului. A murit în somn / Foto: Pixabay
Doliu în lumea sportului. A murit în somn / Foto: Pixabay
Un sportiv a murit în somn.

Fostul jucător de baseball Pedro Feliciano a murit în somn, la 45 de ani. Acesta a fost aruncător la New York Mets. Cu o zi înainte, fostul sportiv s-a plimbat cu schijet-ul, scrie realitateasportiva.net. Deocamdată nu au fost făcute publice alte detalii.

"Pedro Feliciano va fi amintit ca un membru iubit al echipei Mets pentru aportul său. Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia sa Feliciano. Odihnește-te în pace, Pedro", au transmis reprezentanții fostului său club de baseball.

O ciclistă celebră a murit lovită de o mașină. Avea doar 21 de ani

Ciclista Desiet Kidane Tekeste, în vârstă de 21 de ani, a murit după ce a fost lovită de o maşină în timp ce se antrena. Sportiva, originară din Eritreea câștigase campionatele mondial de junior.

„Cu un zâmbet constant şi pasiune profundă pentru ciclism, Desiet Kidane Tekeste a fost o tânără talentată, aflată în plină ascensiune, care ne va lipsi foarte mult. În acest moment tragic, gândurile noastre se îndreaptă acum spre familia şi prietenii ei, dar şi spre colegii de echipă şi antrenori”, este mesajul Federaţiei Internaţionale de Ciclism.

Doliu în arbitrajul din România

Unul dintre cei mai mari arbitri internaţionali de rugby, Constantin Udrea, a murit, la vârsta de 88 de ani, acum 3 zile, scrie cugetliber.ro.

Constantin Udrea s-a născut în data de 21 mai 1933, la București. A debutat la Metalul Bucureşti, în anul 1947, avându-l antrenor pe Toma Moldoveanu, într-un joc din categoria „Promoţie” contra echipei Petrolul. A reușit două eseuri. Apoi a jucat la seniori la Gloria Bucureşti, avându-i colegi pe Mihail Naca, Paul Soare, Mircea Vătui, Mihai Gavrici, Dorel Dumitrescu.

Constantin Udrea și-a continuat activitatea ca arbitru. El a oficiat numeroase jocuri derby în campionatul intern şi internaţional, alături de Theodor Witting, Gabriel Eftimescu, Ioan Vasilică, Puiu Huştiu.

A deţinut funcţia de secretar general adjunct al Federaţiei Române de Rugby (1993-2000), preşedinte al Comisiei Centrale de Arbitri (1990-2000), preşedinte al Comisiei de Competiţii al FRR (1993-2000), secretar general al AMRB (2000-2005).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel