DOLIU în lumea sportului. A murit Cedric McMillan
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
DOLIU în lumea sportului. A murit Cedric McMillan / Foto: Pixabay, Ri Butov
DOLIU în lumea sportului. A murit Cedric McMillan / Foto: Pixabay, Ri Butov
Cedric McMillan, starul american al culturismului, a decedat la 44 de ani.

Este doliu în lumea sportului, după dispariţia unuia dintre cei mai iluştri reprezentaţi ai culturismului, americanul Cedric McMillan, transmite Agerpres, citând BBC. Acesta a decedat la vârsta de 44 ani, în urma unei crize cardiace.

Cine a fost Cedric McMillan



Veteran al armatei Statelor Unite şi al Gărzii Naţionale americane, Cedric McMillan şi-a început cariera de culturist profesionist în 2009. El a înregistrat ulterior mari victorii, în special un titlu în prestigiosul concurs Arnold Classic, în 2017, care l-au impus ca unul dintre starurile bodybuilding-ului.

În ultimii ani, americanul s-a confruntat cu probleme de sănătate, care l-au forţat să pună capăt carierei sale sportive: o infecţie cu Covid-19, o gravă căzătură cu bicicleta şi probleme cardiace.

Lumea culturismului a avut mai multe pierderi în ultimul an



Cedric McMillan se alătură altor culturişti cunoscuţi care au încetat din viaţă în ultimul an. Americanul George Peterson a decedat în luna octombrie, la 37 de ani, după ce s-a confruntat cu probleme la inimă, cauzate se pare de steroizi, în timp ce jamaicano-americanul Shawn Roden a murit la 46 de ani, în urma unui atac de cord, în luna noiembrie, aminteşte BBC.

Românca Bianca Pivniceru este noua campioană balcanică la Fitness Challenge

O româncă din Constanța a devenit noua campioană balcanică la Fitness Challenge. În perioada 8-10 Aprilie 2022 a avut loc ediția cu numărul 31 a Campionatului Balcanic de Culturism și Fitness, competiție ce s-a desfășurat la Knjazevac în Serbia. Din echipa României a făcut parte și constănțeanca Diana Pivniceru care a câștigat proba de Fitness Challenge, înregistrând astfel și o premieră pentru țara noastră deoarece titlul obținut de fosta atletă de performanță reprezintă și primul titlu obținut de un sportiv român la această categorie.

În vârstă de 33 de ani, frumoasa sportivă din Constanța a practicat atletismul de performanță, obținând în trecut titlul de vicecampioană națională la 800 m sprint și medalia de bronz la proba de 1500m.  Apoi a practicat și practică fitness-ul de performanță, fiind câștigătoare a titlului național de 8 ori consecutiv, campioană Tiger Classic, campioană balcanică în 2018, a participat la Campionate Europene și Mondiale și a strâns multe cupe și medalii în competiții individuale sau alături de lotul național al României. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel